Mihai Tudose, preocupat de problema avionului oficial pentru preşedinte şi prim-ministru

Mihai Tudose, preocupat de problema avionului oficial pentru preşedinte şi prim-ministru

Mihai Tudose FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că nu este posibil ca România să nu aibă un avion oficial pentru reprezentaţii statului, în prezent, pentru deplasări, fiind necesară închirierea unuia. Astfel, prim-ministrul a dat în lucru rezolvarea acestei probleme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Mihai Tudose consideră inacceptabil faptul că România nu are un avion destinat exclusiv oficialilor statului, pentru deplasările necesare. Astfel, potrivit unor surse politice, prim-ministrul a dat spre rezolvare acestă problemă.

Nu se ştie încă dacă cei însărcinaţi cu asta vor cumpăra un avion nou sau vor recondiţiona unul deja existent, cert este doar că premierul a dat mai departe această sarcină. Acestea nu sunt singurele achiziţii pe care premierul doreşte să le facă. Potrivit aceloraşi surse, Tudose ar dori cheltuirea integrală a celor 2% din PIB alocate Apărării, de aceea va demara o serie de achiziţii în acest domeniu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările