Premierul Tudose a anunţat că merge la parada de 1 Decembrie şi va sta în tribună. Ce a spus despre Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Premierul Mihai Tudose a anunţat că va participa la parada organizată de Ziua Naţională a României, din tribună. La începutul săptămânii, el a declarat că nu va participa la recepţia organizată la Palatul Cotroceni, invocând nişte „probleme“ în Brăila.

„La 11 mă duc la paradă. Voi sta în tribună alături de toţi invitaţii", a declarat joi premierul Mihai Tudose.

Întrebat dacă va fi şi Liviu Dragnea în tribună, Tudose a spus: „Eu cred că este în tribună, aşa stiu, a fost invitat“.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, au anunţat în urmă cu câteva zile că nu vor onora invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a participa la parada militară de la Arcul de Triumf. 

Ulterior, au apărut informaţii că cei doi vor fi prezenţi la paradă, dar vor urmări evenimentele din public, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut. Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a spus că „preşedintele partidului şi mare parte din conducerea partidului vor participa la paradă aici, la Bucureşti, inclusiv Liviu Dragnea”.

În 2016, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor în Justiţie pe care le au cei trei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite