Ludovic Orban şi-a modificat declaraţia de avere. Ce a schimbat premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a făcut o modificare de ultim moment în declaraţia sa de avere, după ce ieri site-ul Guvernului a publicat o listă cu averile fiecărui membru din cabinet.

Dacă ieri Ludovic Orban trecea că deţine, împreună cu soţia sa, Mihaela, o casă de vacanţă de 200 de metri pătraţi, astăzi casa nu mai e de vacanţă ci apare ca fiind de locuit.

Liderul PNL  mai are trecut în declaraţia de avere un Volkswagen Passat fabricat în 2007. Ca active financiare are înscrise două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro.


În 2018, Ludovic Orban a încasat 28.356 de lei net de la Revicond Canaltech SRL, o firmă din Târgu Mureş, şi 9.000 de lei net de la SCP Doru Trăilă &asociaţii. În ambele cazuri, actualul premier a desfăşurat activităţi de consultanţă tehnică.

Orban, întrebat dacă a trăit cu 3.000 de lei lunar: Da. Sunt un om foarte modest. N-am aplecare spre a trăi pe picior mare. Sunt poate cel mai cinstit premier

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite