Premierul, huiduit de câţiva protestatari  la sediul PNL: „Mincinoşilor! Fără dictatură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit de câţiva protestatari la conferinţa de presă organizată în curtea sediului PNL din Capitală. ”Mincinoşii”,  ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură” au strigat cele 15 persoane prezente în Modrogan. Liberalii au mai stabilit azi câţiva candidaţi la alegerile locale din luna septembrie.

Întrebat în ce stadiu sunt discuţiile cu USR-PLUS pentru o alianţă în Bucureşti, premierul Ludovic Orban a răspuns: ”Am amânat decizia pe Bucureşti, cu excepţia lui Nicuşor Dan. Avem disucţii cu PMP şi cu USR-PLUS. Candidaturile se depun până pe data de 18 august. Încă mai avem timp”.

Guvernul a adoptat, miercuri seară, hotărârea privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu 17 iulie, după ce reprezentanţii Executivului anunţaseră că nu vor fi noi restricţii, dar nici noi măsuri de relaxare. Astfel, rămâne obligatorie purtarea măştii în spaţiile închise, magazine, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, dar se menţin şi restricţiile privind restaurantele în spaţii închise, organizarea de mitinguri şi unele evenimente.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite