Premierul Florin Cîţu a votat la congresul PNL: S-a văzut clar, echipa mea care îşi respectă fiecare membru şi cealaltă echipă care astăzi a demonstrat altceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban şi Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîţu a criticat la ieşirea din cabina de vot echipa susţinătoare a contracandidatului său în cursa pentru şefia PNL, argumentând că s-a văzut diferenţa privind comportamentul celor două echipe. Premierul spune că va face tot ce este posibil ca să menţină coaliţia de guvernare formată din PNL-USR PLUS-UDMR, Executivul rămânând sub conducerea sa.

Premierul a criticat modul în care s-au comportat susţinătorii actualului preşedinte al PNL, Ludovic Orban. „A fost foarte bine ce s-a întâmplat astăzi pentru că s-a văzut clar, o echipă, echipa mea care îşi respectă fiecare membru al PNL şi cealaltă echipă care astăzi a demonstrat altceva, dar vă garantez că de luni vom fi cu toţii o echipă, iar PNL va fi cel care îşi respectă toţi colegii”, a declarat premierul la ieşirea din cabina de vot. 

Întrebat dacă mai este posibilă refacerea coaliţiei de guvernare, liderul a răspuns scurt „Da”. Premierul îl contrazice pe Ionuţ Moşteanu şi spune că au existat discuţii cu USR PLUS pentru refacerea coaliţiei de guvernare. Domnului Ghinea i s-a făcut propunerea să rămână în Guvern, a ales să plece”, a spus premierul. 

Eu vă spun că voi face tot ce este posibil să menţinem această coaliţie mai departe şi vă spun că avem cele mai mari şanse ca în viitor să avem coaliţia de guvernare PNL-USR UDMR, susţinut de grupul minorităţilor în Parlamentul României”, a mai spus premierul. 

Întrebat dacă cu persoana lui în fruntea Guvernului va exista coaliţia la care face referire, premierul a răspuns „bineînţeles”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite