Premierul desemnat Nicolae Ciucă a ajuns la sediul PNL, pentru o discuţie cu conducerea partidului. Se doreşte flexibilizarea mandatului de negociere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a ajuns, marţi, după prânz, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr 1, pentru o discuţie cu conducerea partidului, privind flexibilizarea mandatului de negociere pentru formarea Guvernului. Cel mai probabil în weekend vor fi audiaţi miniştrii Cabinetului său, din Cabinetul minoritar PNL-UDMR.

Premierul desemnat îşi doreşte ca sâmbătă sau duminică să aibă loc audierile în comisii a miniştrilor propuşi în Cabinetul minoritar PNL-UDMR şi ar urma să ceară conducerii PNL o flexibilizare a mandatului de negociere. 

”Vom discuta în partid flexibilizarea mandatului şi leadershipul partidului trebuie să vină cu propunerea de a flexibiliza mandatul”, a transmis Ciucă.

”Ţara are nevoie de Guvern”, a declarat premierul desemnat. El a precizat că programul de guvernare elaborat cu cei de la UDMR este finalizat şi poate fi depus în Parlament. 

Liderul PNL Florin Cîţu declara, marţi dimineaţă, că nu s-a schimbat mandatul partidului pentru negocierea Guvernului şi că premierul desemnat trebuie să ceară conducerii partidului acest lucru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite