Premierul desemnat Nicolae Ciucă a ajuns la sediul PNL, pentru o discuţie cu conducerea partidului. Se doreşte flexibilizarea mandatului de negociere

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a ajuns la sediul PNL, pentru o discuţie cu conducerea partidului. Se doreşte flexibilizarea mandatului de negociere

Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a ajuns, marţi, după prânz, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr 1, pentru o discuţie cu conducerea partidului, privind flexibilizarea mandatului de negociere pentru formarea Guvernului. Cel mai probabil în weekend vor fi audiaţi miniştrii Cabinetului său, din Cabinetul minoritar PNL-UDMR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul desemnat îşi doreşte ca sâmbătă sau duminică să aibă loc audierile în comisii a miniştrilor propuşi în Cabinetul minoritar PNL-UDMR şi ar urma să ceară conducerii PNL o flexibilizare a mandatului de negociere. 

”Vom discuta în partid flexibilizarea mandatului şi leadershipul partidului trebuie să vină cu propunerea de a flexibiliza mandatul”, a transmis Ciucă.

”Ţara are nevoie de Guvern”, a declarat premierul desemnat. El a precizat că programul de guvernare elaborat cu cei de la UDMR este finalizat şi poate fi depus în Parlament. 

Liderul PNL Florin Cîţu declara, marţi dimineaţă, că nu s-a schimbat mandatul partidului pentru negocierea Guvernului şi că premierul desemnat trebuie să ceară conducerii partidului acest lucru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările