Premierul Ciucă le cere miniştrilor un plan coerent pentru gestionarea secetei: „Să reacţionăm cât se poate de oportun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, în şedinţa Executivului, despre efectele secetei că cere „un plan cât se poate de coerent în ceea ce priveşte intervenţia şi sprijinul autorităţilor locale”. Ciucă a spus că a avut o discuţie atât cu ministrul Mediului cât şi cu ministrul de Interne, în ceea ce priveşte analiza acestor fenomene.

„Am putut să observăm în ultimele zile o îngrijorare legată de fenomenele meteo extreme. A fost o serie întreagă de localităţi care au suferit de pe urma acestora şi de aceea este nevoie ca la nivelul Guvernului, prin ministerele de linie, să putem să asigurăm o activitate coordonată, cu autorităţile locale”, a spus premierul în şedinţă.

Nicolae Ciucă a cerut un plan coerent pentru gestionarea situaţiei: „Vă cer ca în continuatre să putem să avem un plan cât se poate de coerent în ceea ce priveşte intervenţia şi sprijinul autorităţilor locale şi desigur să fim în măsură să reacţionăm cât se poate de oportun”, a spus premierul.

Ciucă a spus că a avut o discuţie atât cu ministrul Mediului cât şi cu ministrul de Interne, în ceea ce priveşte analiza acestor fenomene.

„Nu vorbim doar de ploile abundente cu cantităţi care au generat inundaţii la nivel local ci discutăm desigur şi despre efectele secetei . S-au primi informări legate de aceste efecte”, a afirmat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite