Prefectul din Teleorman a fost retras din funcţie de Guvern şi înlocuit cu şeful său de cabinet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zorinel Niculcea, Foto:Ziarul Mara
Zorinel Niculcea, Foto:Ziarul Mara

Zorinel Niculcea, sprijinit de PNL, a fost retras din postul de prefect al judeţului Teleorman şi numit pe un post de inspector guvernamental, iar conducerea prefecturii a fost preluată de şeful său de cabinet, Cune Marin, susţinut de acelaşi partid.


Modificarea a fost efectuată de Guvern prin hotărâre aprobată în ultima şedinţă.
 
Zorinel Niculcea lucra ca prefect din luna mai a anului trecut, fiind numit imediat după preluarea guvernării de către USL.
 
El mai ocupase funcţia de prefect al judeţului în 2007-2009, perioadă după care a fost trecut tot într-un post de inspector guvernamental, de Guvernul Boc.
 
Noul prefect a lucrat anterior la Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, iar din luna mai a anului trecut ocupa funcţia de director al Cancelariei prefectului.
 
În luna martie a acestui an, presa locală a relatat că şeful de cabinet se pregăteşte să preia postul de prefect, parcurgând programul specific de formare profesională la Institutul Naţional de Administraţie, deoarece USL consideră că acesta ar fi fost mai activ şi mai vizibil în relaţiile Prefecturii cu celelalte instituţii din judeţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite