Predoiu: Sper că poziţia lui Dragnea despre graţiere nu este ocazionată de vizita lui Juncker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu. FOTO Mediafax
Cătălin Predoiu. FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat că poziţia exprimată de către Liviu Dragnea privind Legea graţierii reprezintă punctul de vedere al liberalilor, liberalul afirmând că speră că schimbarea opiniei preşedintelui PSD despre oportunitatea graţierii nu este doar conjuncturală, generată de vizita în România a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

„Sper că nu este doar o poziţie conjucturală a domnului Dragnea, ocazionată de vizita preşedintelui Juncker în România. De regulă PSD are acest comportament: când avem oaspeţi din Europa în ţară se comportă decent, civilizat, iar imediat ce decolează avionul cu partenerii noştri în alte zări, schimbă comportamentul”, a declarat Cătălin Predoiu.

De asemenea, liberalul a punctat faptul că Dragnea ar fi ajuns la concluziile PNL privind graţierea. „În legătură cu legea graţierii, domnul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la concluziile PNL şi nu mai apreciază că ar fi nevoie de o astfel de lege. Dacă dânsul face cu bună credinţă această declaraţie, ar putea să îşi ia angajamentul că legea va fi respinsă la vot şi că vom închide acest capitol", a spus Predoiu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că Liviu Dragnea poate să dea şi alte „probe de bună credinţă", dacă vrea cu adevărat să-şi schimbe conduita şi, din poziţia politică pe care o are, să ia un angajament politic că „PSD va înceta atacurile la instituţiile Justiţiei".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite