Predoiu: „Le-am cerut colegilor să-l sprijine pe Buşoi”. Când vor fi anunţaţi candidaţii finali

Predoiu: „Le-am cerut colegilor să-l sprijine pe Buşoi”. Când vor fi anunţaţi candidaţii finali

Liderul PNL Cătălin Predoiu, preşedinte interimar al Organizaţiei Bucureşti, a declarat, joi seara, că le-a cerut colegilor din partid să sprijine candidatul organizaţiei pentru Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, şi să-l apere acolo unde este atacat, pentru că "în discursul său sunt idei bune".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Există candidatul votat pentru primăria generală a Capitalei, votat în unanimitate de organizaţia din Bucureşti" (...) "Eu le-am cerut colegilor să sprijine această candidatură (a lui Cristian Buşoi-n.r), să-l apere acolo unde este atacat, pentru că, în substanţă, în discursul său sunt idei bune pentru această Capitală", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Realitatea TV, dând exemplu campania lui Buşoi referitoare la riscurile în caz de seism.
 
Predoiu a mai spus că PNL va anunţa toţi candidaţii pentru alegerile locale din Bucureşti între 15 februarie şi 1 martie PNL. "Candidaţii sunt înscrişi, şi-au declarat intenţia, unii dintre ei îşi fac precampanie. La jumătatea lunii februarie vom avea o evaluare sociologică şi vom hotărî atunci candidaţii. Aşteptaţi-vă la candidaţii PNL între 15 februarie şi 1 martie", a mai spus Cătălin Predoiu.
 
Pe 17 ianuarie, conducerea centrală a PNL a validat candidaţii pentru primării din 14 municipii reşedinţă de judeţ, precum şi candidaţii pentru preşedinţia consiliilor judeţene Bacău, Cluj şi Teleorman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările