Preda: Dacă integritatea ar prima pentru alegerea candidaţilor, PSD ar rămâne fără partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că declaraţiile premierului Victor Ponta privind nominalizarea candidaţilor PSD pe criterii de moralitate "nu sunt adevărate'"şi că în selecţia candidaţilor social-democraţi "vor prima interesele PSD".

"Ponta minte cum respiră, vor prima interesele PSD, nu va prima integritatea, altfel, PSD ar rămâne fără partid. (...) Dacă ar fi pe criterii de moralitate, înseamnă că nici Victor Ponta nu se va califica pentru un post", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Cezar Preda a afirmat că nu acelaşi lucru se va întâmpla cu alianţa de centru-dreapta care va finaliza duminică seară programul comun în cadrul căruia Comisia de etică va fi pilonul principal.

"În partea de reprezentare, principalul pilon al nostru este Comisia de etică, în care Monica Macovei este preşedinte, iar din partea noastră este Theodor Stolojan, ca membru. Este clar că filtrul acesta este cel mai important şi noi trebuie să finalizăm reprezentativitatea acestei alianţe după ce comisia aceasta îşi va da verdictul", a mai spus Cezar Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite