Preda: Instigarea populaţiei la denunţ îl clasifică pe Ponta în tabloul comuniştilor intolerabili

Preda: Instigarea populaţiei la denunţ îl clasifică pe Ponta în tabloul comuniştilor intolerabili

Cezar Preda

Prim-vicepreşedintele PDL deputatul Cezar Preda a declarat, luni, la Buzău, că instigarea populaţiei la denunţ "îl clasifică" pe premierul Victor Ponta "în tabloul comuniştilor intolerabili".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Instigarea populaţiei la denunţ îl clasifică pe Ponta în tabloul comuniştilor intolerabili. Făceau denunţul şi delaţiunea pentru orice. El, iată, reintroduce după 22 de ani practica potrivit căreia vecinul să te denunţe ca s-o ducă el mai bine. Halal gândire, halal premier tânăr", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.
El l-a criticat şi pe secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Liviu Voinea, care a anunţat recent că ministerul este decis să elimine cât mai multe dintre excepţiile privind impozitul pe proprietate, pe venit şi pe profit.
"Domnul Voinea este exemplul clar a ce înseamnă să fii în tribună şi apoi să treci în teren. Când era în tribună era un mare comentator, când a intrat în teren primele două fraze pe care le-a putut spune au fost că a găsit soluţii să impoziteze piscinele şi să instaureze denunţul ca să aducă bani la stat. Atât au produs tinerii lui Ponta, atât au putut", a mai spus Cezar Preda.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările