Posibilul motiv din spatele demisiei lui Victor Paul Dobre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Victor Paul Dobre
Victor Paul Dobre

Potrivit unor stenograme apărute în presă, un reprezentant al filialei PNL Caraş-Severin a cerut conducerii partidului să-i retragă sprijinul politic ministrului Victor Paul Dobre, pe motiv că "Ministerul Administraţiei n-a fost alături de noi, de liberali".

"Ca membru al Biroului Politic Central şi ca membru al Consiliului Naţional Executiv, propun retragerea sprijinului politic pentru ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre. Vă propun aici la toţi colegii din ţară pentru că eu spun ce gândesc şi-mi asum această propunere, pentru că noi, acum, eram cu referendum validat, cu Băsescu trimis la coşul istoriei şi noi ne vedeam de treabă. Ministerul Administraţiei n-a fost alături de noi, de români, de liberali. Şi trebuie să ne asumăm noi, PNL, acest gest, mai ales că şi PD-ul acuză oarecum Guvernul", se arată în stenogramele şedinţei PNL susţinute vineri, 3 august.

Într-o declaraţie de presă făcută luni dimineaţa, Ioan Rus şi-a anunţat demisia de onoare din funcţia de ministru de Interne. Totodată, Rus a anunţat că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia.

Dobre a intrat în politică în anul 1991, înscriindu-se în Partidul Național Liberal. A îndeplinit o serie de funcții în cadrul Organizației Municipale PNL Galați, cum ar fi: membru al Biroului Permanent Municipal (1992-1993), vicepreședinte (1992-1994) și președinte (1994-1998). Începând din anul 1998 îndeplinește funcția de președinte al Organizației Județene a PNL Galați. În momentul de faţă, Dobre este şi deputat de Galaţi pe listele Partidului Naţional Liberal.

Reamintim că filiala PNL Caraş-Severin este condusă de Sorin Frunzăverde, care până de curând activa în cadrul Partidului Democrat Liberal.

Citeşte şi:

Miniştrii Victor Paul Dobre şi Ioan Rus şi-au dat demisia. Rus: Nu pot accepta ca MAI să fie părtaș la nerespectare legilor în România

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite