Portretul lui Liviu Dragnea, făcut de televiziunea publică din Germania: Vampirul corupt care suge fonduri europene VIDEO

Portretul lui Liviu Dragnea, făcut de televiziunea publică din Germania: Vampirul corupt care suge fonduri europene VIDEO

Captură video ZDF

Postul public de televiziune din Germania, ZDF, îl înfăţişează pe liderul PSD drept vampir, sub numele de Contele Dragnea. Preşedintele Camerei Deputaţilor este prezentat drept un personaj politic nociv, cu câteva condamnări la activ, care ar putea scăpa de închisoare datorită modificărilor legislative operate cu dedicaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatorul Oliver Welke (un fel de Jon Stewart din Germania) a dedicat ediţia din 3 mai mai multor politicieni din Europa, precizând că tema emisiunii este corupţia. Protagoniştii au fost Liviu Dragnea, premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, potrivit portalului maghiar hvg.hu.

Despre Liviu Dragnea, realizatorul aminteşte că după recenta modificare a legiilor justiţiei, „Liviu Dragnea, preşedintele cu mai multe condamnări al Partidului Social-Democrat din România va scăpa".

Liderul PSD este prezentat, parodic, drept un vampir care profită de fondurile europene dedicate orfelinatelor, cât şi ţinând în mână un card Monopoly care îl scapă de mersul la închisoare, mai notează sursa citată, potrivit stirileprotv.ro.

La fel de acid sunt prezetaţi premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis, care apar într-un "portret de grup", ca vampi ai corupţiei, alături de Liviu Dragnea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: