Ponta, iritat de Şova: „ Au fost 48 de ore în care eu nu am înţeles dacă este bine sau rău că am reziliat contractul Bechtel“

Ponta,
iritat de Şova: „ Au fost
48 de ore în care eu nu am înţeles dacă este bine sau rău că am reziliat
contractul Bechtel“

Victor Ponta l-a criticat voalat pe Dan Şova FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta este nemulţumit de modul în care ministrul Infrastructurii Dan Şova  a comunicat în cazul rezilierii contractului cu firma Bechtel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şova a zis că de luni începem, intrăm în linie dreaptă, dar neieşind să spună că negociem, a rămas că luni îl reziliem. L-am reziliat miercuri. Au fost 48 de ore în care eu nu am înţeles că e bine sau e rău că l-am reziliat”, a declarat Victor Pontala Digi 24.

Primul-ministru a explicat că, în opinia sa, autostrada trebuia să fie terminată.

„Cel mai bine era să fie făcută autostrada, eu cred în continuare că putea fi făcută, dar nu mai dezgropăm acum asta”, a spus premierul. Ponta a adăugat  că se va interesa dacă, după reziliere,  este posibilă desecretizarea contractului Bechtel. Premierul a promis că imediat ce va avea o concluzie legată de modul în care s-a desfăşurat contractul, va sesiza toate instituţiile statului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările