Ponta votează moţiunea de cenzură dar se delimitează de restul Opoziţiei: Voturile lipsă putea fi obţinute dacă cineva vorbea cu câţiva de la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la Digi24 că partidul său va vota moţiunea de cenzură, însă e de părere că aceast nu va trece. De asemenea, Ponta critică USR şi PNL că nu au negociat cu deputaţi PSD şi ALDE pentru a obţine voturile acestora.

„Noi o să votăm pentru moţiune la vedere pentru că e o mare neîncredere printre cei care participa la vot. (...) Acele voturi lipsă puteau fi obţinute dacă cineva vorbea cu acele persoane de la PSD”, a afirmat fostul premier.

Liderul Pro România şi-a continuat criticle voalate şi a spus despre Opoziţie că se gândeşte deja la vacanţă. Acesta a adăugat apoi că în curând alţi „2-3 membri” PSD se vor alătura formaţiunii sale.

„Văd că toţi cei din opoziţie se gândesc la vacanţă. Eu i-am întrebat: de ce nu trageţi să vină voturi în opoziţie? Hai că poate Barna nu ştie politică, dar Orban ştie foarte bine. Eu am luat doi deputaţi de la PSD, or să mai vină vreo 2-3 în perioada următoare”, a spus Ponta citat de Digi24.

Fostul premier a mai menţionat că reţinerea PSD din a da jos Guvernul stă că nu există un înlocuitor pentru Viorica Dăncilă.


„Eu am vorbit cu cei de la PSD şi toţi m-au întrebat: păi cine vine în loc, vine Orban? M-au întrebat dacă vine un premier de la Pro România şi le-am spus că nu vor pune de la noi. Fireşte, oamenii mi-au spus: păi şi atunci de ce să-mi dau eu jos Guvernul? Acesta este principalul handicap al opoziţie, faptul că nu prezinţi ce pui în loc”, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite