Ponta: Sunt tratat, nu doar eu, ci şi alţii, de parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi, încă un dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul prim-ministru Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Fostul prim-ministru Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că e tratat de instituţii de parcă ar fi „Osama Bin Laden sau Pablo Escobar“, în condiţiile în care i-ar fi deschise tot mai multe dosare penale.

„Sunt tratat, nu doar eu, ci şi alţii, de parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriţi, mergem la poliţii şi în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi", a spus Ponta, luni, la sediul PSD, unde a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, la sfârşitul căreia ambii politicieni au dat declaraţii. 

Fostul lider de la Palatul Victoria a subliniat şi că e mulţumit de sprijinul pe care i-l oferă colegii săi de partid. „M-am bucurat de faptul că şi Liviu (Dragnea — n.r.) şi ceilalţi colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că ştiau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept şi Liviu ştie prea bine acest lucru, ştiau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obţii foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om şi pentru familia mea", a mai spus fostul prim-ministru.

Întrebat dacă a avut cunoştinţă despre detaliile organizatorice ale evenimentului la care a participat fostului premier britanic Tony Blair sau despre onorariul acestuia, Ponta a replicat: „Nu vreau să facem judecăţi la televizor sau la partid. Judecata se face în faţa judecătorului şi, după cum aţi văzut vineri, sunt judecători care aplică legea şi nu fac nimic altceva şi cred că asta este important. După-amiază o să încerc să spun exact ce am spus şi în faţa judecătorilor".

Ponta a precizat că invitarea lui Tony Blair s-ar fi realizat prin intermediul Anei Birchall. „Aceasta acţiune a fost facută la iniţiativa doamnei Ana Birchall - pe atunci Secretar Internaţional al PSD (devenita ulterior deputat PSD de Vaslui dupa alegerile din decembrie 2012)“, a afirmat fostul prim-ministru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite