Ponta susţine moţiunea de cenzură şi îl ironizează pe Cioloş: Nu are niciun parlamentar, dar el dă jos Guvernul

Ponta susţine moţiunea de cenzură şi îl ironizează pe Cioloş: Nu are niciun parlamentar, dar el dă jos Guvernul

FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat miercuri că deşi e pesimist în privinţa şaselor de reuşită, partidul său va susţine moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă şi că parlamentarii formaţiunii sale vor vota la vedere. În acelaşi timp, fostul premier l-a ironizat pe Dacian Cioloş, spunând despre acesta că „sigur el dă jos Guvernul chiar dacă nu are niciun vot”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Parlamentarii ProRomânia vor vota la vedere PENTRU moţiunea de cenzură deoarece considerăm ca România are nevoie de un Guvern mult mai bun decât cel actual / însă NU suntem şi nu putem fi alături de partidele de dreapta !

Noi ne facem datoria faţă de aşteptările celor care ne-au votat / şi venim cu cele 8 proiecte prioritare pentru România - ne vom bate pentru implementarea lor imediată”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.
 
Fostul premier a comparat apoi moţiunea de cenzură depusă astăzi cu cea împotriva Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu din 2012, afirmând că atunci „am stat de vorba între patru ochi cu absolut toţi parlamentarii”, şi că acum PNL şi USR nu au făcut decât „declaraţii sforăitoare”.
 
„Eu ştiu cum am reuşit să trecem moţiunea de cenzură din 27 Aprilie 2012 împotriva Guvernului MRU - am stat de vorbă între patru ochi cu absolut toţi parlamentarii de atunci, explicându-le ca voi fi Prim Ministru şi ce proiecte vom face împreună/ în 2019 am văzut că liderii PNL şi USR au făcut doar declaraţii sforăitoare la televizor şi nicio discuţie cu alţi parlamentari - aşa ca sunt pesimist asupra rezultatului”, a adăugat Ponta.
 
Preşedintele ProRomânia nu a scăpat ocazia de a-l ironiza pe liderul PLUS, Dacian Cioloş, spunând despre acesta că vrea să „dea jos Guvernul” însă nu are parlamentari.
 
„Am văzut că Dacian Cioloş şi PLUS susţin cu toate forţele moţiunea de cenzură / a uitat să precizeze Cioloş că PLUS nu are niciun parlamentar - dar sigur dă el jos Guvernul chiar daca nu are niciun vot 🤢”, a conchis Ponta.
 
Partidele din Opoziţie au depus, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, care va fi dezbătută şi votată marţea viitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: