Ponta o ironizează pe Elena Udrea: „Eu şi domnul Băsescu o susţinem pentru şefia PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi premierul Victor Ponta  FOTO Arhivă Adevărul
Elena Udrea şi premierul Victor Ponta  FOTO Arhivă Adevărul

Premierul Victor Ponta a ironizat-o, luni, pe Elena Udrea, arătând că nu tot USL-ul îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL, arătând că el personal, ca şi preşedintele Traian Băsescu, o susţine pe dânsa.


"Eu aseară am întâlnit-o pe doamna Udrea la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European şi am asigurat-o că, nu tot USL-ul, eu, de exemplu, împreună cu dl preşedinte Băsescu, cu cei de la EVZ, de la Gândul şi cu alţii, o susţin pe ea. Iată, deci...Vedeţi, să nu daţi o ştire că e o ruptură în USL, cu cine-l susţine pe Blaga, cine pe Udrea“, a spus ironic Ponta.

Premierul a mai precizat că „Blaga nu există“ şi că este nevoie de o Opoziţie care să-i critice toată ziua. „Udrea reprezintă într-adevar PDL şi pe Traian Băsescu. Clar, e singurul reprezentant adevărat (...) Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, şi eu vreau să îl uităm", a mai spus Ponta.

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, a scris duminică pe Facebook că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL, ea adăugând: „Întrebarea este: de ce?“.

“Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească - ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?", scrie Udrea pe Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1Tv, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, "aşa cum se produce acum".

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a reacţionat şi a spus că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului, că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea.

"Iată ca domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată", a spus Blaga.
 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite