Ponta susţine că Dragnea nu mai are viză de SUA. Ce fost lider PSD a mai fost lăsat fără viză de americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta susţine că Statele Unite i-au retras viza lui Liviu Dragnea, iar mesajul Departamentului de Stat îl viza direct pe şeful PSD. Nu ar fi pentru prima dată când un lider PSD rămâne fără viză, lui Adrian Năstase fiindu-i retrasă după o condamnare de fond într-unul dintre dosare.

„A fost un mesaj public pentru Liviu Dragnea. Mesajul SUA nu cerea un răspuns, era un mesaj pentru Dragnea. A fost o greşeală să vorbeşti în numele Parlamentului. Genul asta de răţoială am văzut-o la lideri latino - americani sau asiatici care se întorc, au în faţă o mie de suporteri, după care sună la ambasadă spun că au glumit. Tocmai ne făcusem nişte aliaţi în ultimii ani. Ne strică Dragnea relaţia? Nu cred, dar cred că e ridicol să te răţoieşti la americani după ce nu ştii cum să ajungi acolo să faci o poză“, a declarat Victor Ponta, la Digi24, referitor la comunicatul dat de Departamentul de Stat al SUA luni seară. 

De asemenea, Ponta a subliniat de mai multe ori că Liviu Dragnea nu ar mai avea viză de SUA. „Dragnea poate merge mâine la Washington să se vadă cu cineva? Că ştiu că nu are viză. Cum sună asta? Ştiu acest lucru. Cum poţi fi şeful unui partid la guvernare în Europa şi să nu ai viză?!”, a completat fostul premier.

Actualul lider al PSD nu ar fi singurul care ar rămâne fără viză de SUA din Justiţie. În 2012, fostul premier Adrian Năstase a rămas fără viză. „Americanii nu au foşti prieteni, ei au numai actuali prieteni. Ţi-ai terminat mandatul, nu mai eşti util, pa!“, declara Năstase referitor la retragerea acesteia.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite