Ponta: „Spre deosebire de Traian Băsescu, eu i-am trasat sarcini care ţin de transporturi Ramonei Mănescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat luni că, spre deosebire de preşedintele Traian Băsescu, el i-a trasat sarcini din domeniu Ramonei Mănescu, proaspăt ministru al Transporturilor.

„Cred că se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de preşedintele Traian Băsescu, eu i-am trasat sarcini care ţin de transporturi. Am văzut că, din grabă, preşedintele i-a trasat sarcini care ţin de alte ministere“, a fost răspunsul lui Ponta referitor la alocuţiunea ţinută de preşedinte, după încheierea ceremoniei de investire a Ramonei Mănescu în funcţiaa de ministru al Transporturilor. .

Şeful Executivului a anunţat că miercuri dimineaţa se va afla la sediul Ministerului Transporturilor pentru a discuta cu noul ministru obiective concrete pe termen scurt şi mediu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul pentru numirea Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor. Traian Băsescu a declarat în intervenţia la scurta ceremonie de învestire în funcţie a noului ministru al Transporturilor, că îi doreşte Ramonei Mănescu mult succes şi îşi exprimă speranţa că nu va  „mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA“.

„În primul rând vă felicit pentru numirea în funcţia de ministru şi cred că ar trebui să priviţi la patru lucruri: privatizarea CFR Marfă, absorbţia fondurilor europene, tronsonul Nădlac-Arad, pentru că restul tronsoanelor de la Sibiu sunt în execuţie, şi metroul bucureştean“, a comentat Băsescu.

Crin Antonescu, liderul PNL şi preşedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, desfăşurată la Palatul Cotroceni, înainte ca şeful statului, Traian Băsescu, să îşi ţină discursul specific pentru aceste ceremonii.

Materiale pe aceeaşi temă:|

Ramona Mănescu, numită la Transporturi. Băsescu: „Sper că nu veţi avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA“

Ponta i-a transmis preşedintelui Băsescu propunerea de numire a Ramonei Mănescu ca ministru al Transporturilor

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite