Ponta: Singurul care are un profil de prezidenţiabil este, categoric, Crin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la dcnews.ro, că fostul său partener de guvernare, Crin Antonescu, este singurul cu profil de prezidenţiabil, întrucât are o anumită viziune despre politica externă, în comparaţie cu Klaus Iohannis.

„Cine va intra în turul 2 va fi un candidat puternic. Singurul care are un profil prezidenţial este categoric Crin. Dacă vrei să fii preşedinte trebuie să ai o anumită viziune despre politică externă. Cu tot respectul pentru domnul  Iohannis şi domnul Blaga, dar ei nu au anvergură. Sunt oameni cu anumite limite. Sunt atent ce spun ca să nu o ia cineva ca pe jignire“, a afirmat premierul.

Ponta a mai precizat că indiferent cine va fi candidatul susţinut de PNL şi PDL, acesta nu va schimba nimic în România, ci doar va continua regimul lui Traian Băsescu. 

„Oricine va câştiga din partea PNL, PDL înseamnă că tot Traian Băsescu va câştiga. Eu voi candida cu dorinţa de a schimba tot ce a fost rău în ultimii zece ani“, a mai afirmat Ponta. 

Premierul a lansat promisiunea că, în situaţia în care va intra în turul 2 cu Crin Antonescu, nu va spune lucruri neplăcute despre acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite