Ponta s-a autopropus premier la consultările cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Pro România Victor Ponta s-a autopropus pentru funcţia de premier, miercuri, la consultările de la Cotroceni ţinute de preşedintele Klaus Iohannis. „Nu sunt genul care să mă dau înapoi”, a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta s-a autopropus în funcţie, afirmând că este un „candidat capabil”, gata să facă un guvern.

„Am propus un guvern de profesionişti care să se ocupe de problemele României. Ultima dată l-am propus pe Remus Pricopie, care avea susţinerea a două partide. În condiţiile în care cei de la PSD s-au răzgândit puţin şi după deciziile CCR, i-am spus «dl. preşedinte că un candidat capabil să facă un guvern, o majoritate, sunt eu, să fac un guvern pentru a 5 -a oară». Nu cred că ne va face supriza asta.”, a mărturisit liderul Pro România la finalul consultărilor cu Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat apoi că propunerea a venit de fapt din partea colegilor săi de partid şi că nu este „genul care să mă dau înapoi”. Cu toate astea, Ponta subliniază că nu se aşteaptă să fie propus.

„M-au propus colegii mei. Am văzut că a propus PLUS, care nu are niciun parlamentar, noi suntem de 25 de ori mai mari decât PLUS. Eu am făcut de 4 ori majoritate în Parlament, nu sunt genul care să mă dau înapoi. Nu înseamnă că mă duc acasă şi aştept să mă sune domnul Iohannis”, a conchis Ponta.

Vezi şi: Surse. Iohannis forţează în continuare alegeri anticipate. Nume-surpriză de premier. USR vrea la guvernare. Ponta s-a autopropus şef al Guvernului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite