Ponta: Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos şi trădător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta vine cu propriul îndemn pentru populaţie                                   FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ponta vine cu propriul îndemn pentru populaţie                                   FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, recomandă populaţiei, după ce Ludovic Orban a îndemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea în cazul suspiciunii de COVID-19: să nu ţină cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirmă că este analfabet politic, mincinos şi trădător al intereselor românilor.

„Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie ( Ordonanţă de Urgenţă sau Hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban!!! Aşa cum el va roagă să nu ţineţi cont de Deciziile CCR !!! Dacă tot am ajuns să trăim într-o Junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă-să le arătăm ce merită ei să primească în Junglă!!!  Ludovic Orban ia decizii neconstituţionale şi ilegale / este analfabet politic, mincinos şi trădător al intereselor românilor din ţara şi din Diaspora  şi un „asasin economic” al firmele româneşti)”, scrie Ponta pe Facebook.

 El remarcă faptul că oricum România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore.

În opinia lui Ponta,printre aceste efecte negative se numără: aglomeraţia inutilă a spitalelor-costuri uriaşe-imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât Covid 19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test (ca să nu fie internaţi forţat), umflarea articificiala a statisticilor oficiale în scopul păstrării Stării de Alertă ( ca să facă achiziţii fără licitaţie şi Alegeri fără campanie),rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc.

„Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de Deciziile luate de Guvernul Orban-aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de Deciziile CCR !!!”, conchide Ponta.

Premierul Ludovic Orban, a îndemnat românii să respecte regulile şi să nu ţină cont de decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) - potrivit căreia izolarea şi carantina încalcă drepturi şi libertăţi fundamentale - în cazul unui contact cu un pacient infectat cu COVID - 19. Orban a mai declarat că ar propune prelungirea stării de alertă, având în vedere numărul mare de cazuri noi, dar că obiectivul Guvernului este de a nu mai introduce restricţii pe viitor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite