Ponta, după ce a respins legile USR: Le-am dat o mică lecţie. Nu folosiţi voturile noastre ca să vă bateţi cu PNL!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul ProRomânia Victor Ponta afirmă că nu există nicio alianţă PSD - ProRomânia - UDMR - Minorităţi . ”Este doar o lecţie pentru USR care, din aroganţă sau din ignoranţă , nu inteleg să işi respecte electoratul şi regulile democratice”, a scris Ponta pe Facebook.

„Sa explicam / nu exista nicio Alianta PSD - PRO - UDMR - Minoritati ( toti cei care s-au abtinut azi la vot) / este doar o lectie pentru USR care, din aroganta sau din ignoranta , nu inteleg sa isi respecte electoratul si regulile democratice!

ProRomania sustine si va vota pentru :

1. abrogarea recursului compensatoriu in cazul infractiunilor de violenta

2. pentru revenirea la sistemul de alegerea a primarilor din doua tururi ( aplicabila insa, cel mai probabil, din 2024 )

3. legea care interzice ocuparea functiilor publice de catre cei condamnati penal de un judecator ( nu “penalii” - ca acum “penal” este Dan Barna , iar eu care sunt achitat de judecatori astept de cativa ani scuzele celor care ma faceau “penal”)!

Vom vota aceste proiecte pentru ca asa consideram ca asteapta electoratul nostru - nu insa ca asa ne cer sau ne ameninta Barna si USR !

Azi Dan Barna si USR au venit cu aceste proiecte ca un santaj la adresa PNL in razboiul lor absurd de ocupare ( prin manipulare) a electoratului de dreapta - oricum proiectele erau blocate la Comisii si nu pot fi votate pana nu au raport - totul a fost doar UN JOC DE IMAGINE / si PRO Romania , si UDMR si Grupul Minoritatilor le-au dat o mica lectie : “nu aveti majoritate, nu folositi voturile noastre ca sa va bateti cu PNL, nu santajati PNL prin jocuri la Camera Deputatilor, luptati-va cat vreti cu PNL dar nu va bazati pe noi pentru asta ” !

Am facut un pas bun pentru Romania dand jos Guvernul Dancila - Arsene - Baroni PSD ( controlat de analfabeti si interlopi) / acum insa ProRomania NU va participa la jocurile de santaj intre PNL si USR arbitrate de Basescu Petrov - si nici NU vom vota niciodata ceva de frica sau sub presiune ( am rezistat la presiunea si amenintarile lui Dragnea si Dancila , PNL si USR incearca acum sa se comporte la fel dar sunt doar caraghiosi)!

Noi suntem Pro Romania si tinem doar cu Romania!“, a scris Ponta pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite