Ponta, reacţie la scandalul din PNL: „Au o tradiţie în a se împrieteni cu cineva până trec puntea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta a comentat luni scandalul stenogramelor din PNL pe care de altfel le-a şi distribuit pe contul său de Facebook, la finalul săptămânii trecute.

„Nu e o surpriză pentru cineva. Peneliştii au o tradiţie veche de a se împrieteni cu cineva până trec puntea. În acest moment, este clar că nu există o alternativă la guvernare“, a declarat Ponta.

La finalul săptămânii trecute, când a izbucnit scandalul din PNL, Ponta a distribuit o parte dintre stenograme, însoţite de textul : „Dacă doriţi să revedeţi un episod remixat din seriile : 1. Cum se împarte pielea ursului din pădure ; 2. Ce înseamnă loialitate într-o alianţă la PNL-PDL DISTRAŢI-VĂ, dar să nu uităm!“, a fost mesajul transmis de premier.  

Un mesaj transmis de senatorul PNL Teodor Atanasiu la o întâlnire a vechilor liberali, la care au participat secretarul general al PNL Marian Petrache, dar şi copreşedintele partidului, Alina Gorghiu a fost publicat de site-ul stiripesurse.ro.

Potrivit stenogramelor, Atanasiu ar vrea ca fuziunea să nu fie dusă la capăt, iar vechii pedelişti să se rupă de PNL.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi că, deşi a fost deranjat de afirmaţiile făcute de Atanasiu, partidul nu va lua măsuri în direcţia sancţionării acestuia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite