Ponta, la raliul Sibiului: „Nu m-am făcut de râs“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta a participat la Raliul Sibiului FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Victor Ponta a participat la Raliul Sibiului FOTO Arhiva Adevărul

Premierul Victor Ponta a recunoscut vineri, după prima cursă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu s-a mai urcat la volanul unei maşini de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l alături pe Titi Aur.


„Prima probă a fost cu emoţii, că nu am mai fost de un an şi ceva în maşină, nu am mai dictat de un an şi ceva, dar sunt cu profesorul meu, cu Titi Aur, şi nu m-am făcut de râs“, a declarat Ponta.

Premierul a apreciat munca autorităţilor locale privind organizarea raliului de anul acesta. „Se vede foarte clar că s-au chinuit cei de aici, de la autorităţile locale, au făcut drumul mai bine şi o să vedeţi, toţi participanţii străini o să vă spună că este unul din cele mai frumoase raliuri din Europa şi mă bucur foarte tare pentru Sibiu“, a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta va lua parte la toate probele speciale prevăzute în programul raliului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă.

Traseele pe care se desfăşoară raliul au fost reabilitate în prima parte a acestui an, fiind realizate lucrări în valoare de peste 680.000 de lei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite