Ponta racolează şi de la Tăriceanu. Un fost deputat ALDE, trecut în tabăra PSD, a ales în final ProRomânia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat ALDE Mihai Niţă s-a înscris în Pro România, după ce a cochetat câteva zile cu PSD. Social-democraţii îl contabilizau în tabără lor. Niţă a demisionat din grupul ALDE din Camera Deputaţilor alături de alţi colegi, decizie care a provocat dispariţia grupului ALDE.

Niţă, trecut pe la PDL şi PC, a motivat atunci că nu mai are încredere în Tăriceanu şi Chiţoiu. Încă trei deputati PSD au trecut în ultimele zile la Pro România

”Eu sunt convins că în afară de cei 237 care au semnat moţiunea, după cum aţi văzut încă trei deputaţi de la PSD s-au alăturat grupului Pro România, evident mai discut cu mulţi alţi colegi şi foşti colegi de la PSD şi vor veni alături de noi până joi şi trebuie să dăm o soluţie. Eu cred că după votul de astăzi întrebarea nu mai este dacă trece moţiunea, trece sigur”, a spus Victor Ponta după şedinţă de ieri a Parlamentului. 

Moţiunea de cenzură a fost citită azi în plenul reunit al Parlamentului, votul urmând a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arată că Opoziţia va strânge numărul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dăncilă. „Demiteţi Guvernul Dăncilă şi slavaţi ce se mai poate salva. Orice zi cu Guvernul Dăcilă înseamnă subdezvoltare. Această moţiune ne oferă şansa să reconstruim România din temelii““, a spus senatorul PNL Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite