Ponta: Putem păstra USL, dar Antonescu greşeşte cu opoziţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta consideră că există şanse de menţinere a USL, dar a precizat că liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie să îşi asume responsabilitatea guvernării şi a arătat că acesta greşeşte dacă apreciază că este mai bine să candideze la Preşedinţie din opoziţie.

Ponta a spus însă din nou că are sentimentul că Antonescu a decis să candideze la alegerile prezidenţiale din opoziţie.

„Eu cred în continuare în USL, că cea mai bună variantă este să guvernăm împreună, că Iohannis este bine-venit în Guvern, fie pe funcţia de ministru de Interne, fie pe cea de la Finanţe. Dacă există un alt calcul, eu nu fac parte din el“, a spus Ponta.

El a susţinut că din partea PSD este toată disponibilitatea de a continua USL.

În ce priveşte apelul telefonic din partea lui Crin Antonescu, pe care l-ar fi ignorat, Ponta a explicat că, în timp ce liderul PNL încerca să îl contacteze, el se afla la masă, alături de premierul Moldovei.

„Aseară, împreună cu prim-ministrul Moldovei şi cu ceilalţi miniştri, am avut o reuniune informală şi, într-adevăr, când am ajuns la hotel, după ora 12, am aflat că m-a sunat domnul Antonescu. Îi răspund întotdeauna la telefon şi îi voi răspunde şi dacă nu vom mai fi parteneri, dar cred că ştia cel puţin de la dumneavoastră că sunt la masă cu prim-ministrul Moldovei“, a spus Ponta jurnaliştilor.

El a susţinut că nu a fost vorba de nicio "intenţie negativă" prin faptul că nu i-a răspuns la telefon lui Antonescu.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite