Ponta, către PSD: Nu faci mitinguri isterice şi inutile cu oameni care vin doar de frică să nu îi dai afară sau să nu se supere „Şeful“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier PSD Victor Ponta spune că poate măcar de „opinia raţională a lui Călin Popescu Tăriceanu ascultă «înfierbântaţii» din conducerea actuală a PSD şi opresc prostia asta isterică a mitingurilor de «solidaritate cu Şefu’»”.

”Oamenii te-au votat şi ţi-au dat Puterea ca să guvernezi bine şi să schimbi legal ceea ce nu merge bine - mitinguri face Opoziţia sau un grup de oameni care se luptă cu Puterea! Când ai majoritate parlamentară şi controlezi Guvernul foloseşti Puterea dată de votul oamenilor şi adopţi legi, ordonanţe sau hotărâri de guvern care să schimbe ceea ce merge prost în ţară - nu faci mitinguri isterice şi inutile cu oameni care au treabă la locul de muncă sau acasă şi vin doar de frică să nu îi dai afară sau să nu se supere «Şeful»!”, mai scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

El le cere social-democraţilor ca, dincolo de ”ridicolul grotesc” al unui miting de protest condus glorios de şeful Comisiei de control al SRI şi de ministrul Muncii în legătură cu care ”până şi răposatul Hugo Chavez ar considera situaţia comică”, să lase prostiile şi să facă ceea ce aşteaptă oamenii de la ei.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni, la Parlament, că, în opinia sa, nu ar fi nevoie de mitinguri de susţinere aşa cum au anunţat cei de la PSD că intenţionează să facă în zilele următoare.

”Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, întrebat care este poziţia ALDE şi dacă partidul va participa la mitingurile PSD.

”Nu ştiu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, a completat liderul ALDE.

El a mai spus că zilele următoare va fi o şedinţă a coaliţiei de guvernare şi va discuta subiectul acolo.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică seară, după o întâlnire a liderilor partidului cu preşedinţi de filiale, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel. El a precizat că luni va avea loc o discuţie şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va decide când va avea loc manifestaţia, care se va desfăşura simultan în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite