Ponta, după ce PSD a interzis membrilor participarea la evenimentul organizat de  Chirică: Mă uluieşte imbecilitatea şi grosolănia baronilor de la centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EDUARD ENEA
FOTO EDUARD ENEA

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că este uluit de "imbecilitatea şi grosolănia" baronilor de la centru, care nu le-ar fi permis liderilor ieşeni ai PSD să participe, miercuri seară, la evenimentul organizat la Palatul Culturii, la care a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta a scris pe Facebook că, la invitaţia primarului de Iaşi, Mihai Chirica, a participat alături de alţi reprezentanţi ai partidului, la evenimentul de la Palatul Culturii, susţinând că şefii PSD le-au interzis participarea liderilor ieşeni social-democraţi.

"Am remarcat prezenţa în această seară (miercuri seară - n.r.) a multor personalităţi din lumea culturală, religioasă, universitară, economică şi politică a Moldovei - alături de Dl. Iohannis şi alţi invitaţi din Bucureşti. Încă mă uluieşte imbecilitatea şi grosolănia baronilor şi bufonilor de la Centru care le-au interzis membrilor PSD de pe plan local să participe la un eveniment organizat în cinstea Iaşiului şi a Moldovei (doar pe motiv că a fost organizat de Primarul Chirica) - regret situaţia ruşinoasă în care sunt mereu puşi foştii mei colegi de la PSD", a afirmat Victor Ponta.

El a anunţat că va fi prezent, joi, la manifestările oficiale care vor organizate la Iaşi cu prilejul zilei Unirii Principatelor Române.

"Am curajul să merg alături de români - spre deosebire de alţi lideri politici care trăiesc doar ca şobolanii în vile de protocol şi birouri plătite cu bani grei de la Bugetul de stat!", a adăugat Victor Ponta.

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, miercuri, că social-democraţii boicotează evenimentul organizat cu prilejul declarării municipiului Iaşi "Capitală Istorică a României", la care urma să fie prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

Popa susţinea că la eveniment nu au fost invitaţi consilierii judeţeni ai formaţiunii şi îl acuza pe Mihai Chirica de imaturitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite