Ponta, la PSD Argeş: Lui Nicolescu i se va face dreptate când pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a reconfirmat, joi, la Piteşti, că nu se dezice de baronii locali ai PSD. Premierul a susţinut că fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, dar şi „celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot“, li se va face dreptate când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

„Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi toţi cei care ne-am luptat cu el vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie“, a spus Ponta, subliniind că în acea zi i se va face dreptate şi lui Costică Nicolescu. 

Fostul preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, are în prezent trei dosare penale, dintre care două au fost trimise deja în judecată. Baronul PSD de Argeş a primit o condamnare la 3 ani şi patru luni de închisoare care încă nu este definitivă, în dosarul în care este judecat pentru că a primit mită de la omul de afaceri Cornel Penescu. Într-un alt dosar, Nicolescu a fost trimis în judecată pentru că a acordat ilegal contracte pe fonduri europene de 1 milion de euro. De asemenea, în luna martie, Nicolescu a fost acuzat de DNA că şi-a folosit autoritatea conferită de funcţiile publice, pentru a ajuta un magistrat să ocupe o funcţie de conducere într-o instanţă.

Preşedintele PSD se află, joi seară, la Piteşti, unde PSD Argeş a organizat o acţiune politică pentru susţinerea candidaturii lui Florin Tecău la alegerile parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. În prezent, Tecău, care în ultimii ani a fost vicepreşedinte al CJ Argeş, conduce această instituţie ca interimar, după încetarea mandatului fostului preşedinte Constantin Nicolescu.

Citeşte şi:

Ponta: Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai

Victor Ponta susţine că USL există în continuare şi că sunt mulţi liberali care la alegerile europarlamentare vor vota construcţia politică formată din PSD, PC şi UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite