Ponta, în plen: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost“, a spus La Fontaine. Către Dăncilă: Vă explic eu cine e La Fontaine

Ponta, în plen: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost“, a spus La Fontaine. Către Dăncilă: Vă explic eu cine e La Fontaine

FOTO Inquam Photos

Liderul Pro România Victor Ponta a continuat joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură disputa cu Viorica Dăncilă şi ironiile la adresa acesteia, citând o expresie atribuită lui La Fontaine: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”. El s-a întors către premier şi a promis că îi explică cine e La Fontaine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ponta a avut iniţial un discurs foarte ironic la adresa Vioricăi Dăncilă.

Aceasta i-a dat replica de la tribuna Parlamentului, timp în care a şi dialogat cu Ponta, aflat în băncile sălii de plen.

Tonul discuţiei a făcut-o pe Viorica Dăncilă să facă apel la faptul că este femeie şi că Ponta ar trebui să i se adreseze în consecinţă.

După ce Viorica Dăncilă le-a răspuns antevorbitorilor, Victor Ponta a revenit şi el la tribună, spunând că vrea să revitalizeze social-democraţia cu oameni care au legătură cu această doctrină, nu cu oameni ca Dăncilă.

El a încheiat spunînd ca va face apel la un citat din La Fontaine: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”.

Victor Ponta s-a întors sprre premier, căruia s-a oferit să îi spună cine este La Fontaine.

Ulterior, Viorica Dăncilă a spus în replic că „nu o să trădez niciodată acest partid. Voi avea puterea să fiu mai bărbat ca dumneavoastră şi o să rămân în picioare. N-o să-mi dau demisia pe Facebook. Sunt convinsă că o să-i trădaţi şi pe cei din Pro România cum ne-aţi trădat pe noi toţi.

De asemenea, premierul l-a numit misogin pe Ponta, iar acesta din urmă a strigat în gura mare dacă ştie ce înseamnă misogin. Dăncilă i-a răspuns cu noduri: „Da, ştiu!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: