Ponta nu mai merge la Iaşi de Ziua Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta Foto Marian Iliescu
Victor Ponta Foto Marian Iliescu

Premierul Victor Ponta nu va mai participa astăzi la manifestările de Ziua Unirii Principatelor, de la Iaşi. Anunţul a fost făcut la instalarea lui Gabriel Oprea în funcţia de ministru interimar al MAI.

„În mod normal ar fi trebuit să fiu la Iaşi, dar am preferat să vin aici pentru a spune câteva lucruri foarte importante: MAI este coloana vertebrală a statului român şi am toată încrederea în dumneavoastră. Astăzi este sărbătoare, mâine este week-end, toată lumea se odihneşte, dumneavoastră tot pe stradă, la accidente, evenimente neprevăzute”, a spus Victor Pontal în faţa conducerii MAI, la instalarea lui Oprea.

La şedinţă a participat şi secretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat.

Înainte de a pleca, Ponta a mai avut un mesaj pentru ofiţerii din interne. „La treabă! Uitaţi-vă mai puţin la televizor, asta-i treaba oamenilor politici. Dumnevoastră aveţi de salvat vieţi”, a spus premierul.

Premierul Ponta transmite, cu prilejul zilei de 24 ianuarie, un mesaj de unitate şi solidaritate, arătând că românii au transmis un mesaj similar în urmă cu 155 ani, când liderii politici ai vremii au decis că interesul naţional este mai presus "de orice ambiţii egoiste sau interese particulare".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite