Ponta nu îşi retrage propunerea privind numirea lui Pivniceru la Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mona Pivniceru si maşina lui Andrei Năstase
Mona Pivniceru si maşina lui Andrei Năstase

Premierul Victor Ponta a declarat la Slatina că Mona Pivniceru i-a spus că nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei, afirmând că, în astfel de condiţii, nu îşi retrage propunerea privind numirea acesteia la Ministerul Justiţiei.

„Am discutat şi mi-a spus că nu renunţă la postul de ministru, şi nici nu îşi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel încât nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru“, a precizat Ponta.

Ieri, au apărut în mass-media imagini în care Mona Pivniceru urca în maşina lui Andrei Năstase, fiul fostului premier, Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare. La vederea acestor imagini, Pivniceru a replicat că nu ştia a cui este maşina.

„Sunt nişte imagini care arată că nu suntem liberi în această ţară. Abia acum am aflat că este maşina lui Andrei Năstase. Nu ştiam în ce maşină mă urc. De unde să ştiu eu a cui e maşina? A venit cineva să mă ia de la mine până la tine şi punct. Nu am întrebat eu a cui e maşina. Ce era să fac eu, să îl dau jos să îl interpelez: «Cine eşti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu“, a declarat Mona Pivniceru, pentru gandul.info.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite