Ponta, după negocierile cu PNL: Nu mai există un Guvern Dăncilă, există o grupare infracţională care stă la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a lansat un atac la adresa guvernării PSD, imediat după negocierile cu PNL pentru susţinerea Guvernului Orban.

„Noi am votat pentru moţiunea de cenzură pentru că Guvernul Dăncilă era incompetent.  Asta nu înseamnă că vom vota un Guvern pe care nu îl considerăm bun. Dacă am rezistat trei ani şi jumătate la presiunile mediatice ale PSD, rezistăm şi acum”, a declarat fostul premier Victor Ponta, după ce a ieşit de la negocierile cu PNL. 

Întrebat dacă nu susţine tacit Guvernul prin nevotarea echipei Orban, Victor Ponta a replicat. „Nu există un Guvern Dăncilă, există o grupare infracţională care stă la Palatul Victoria”. 

Totodată, liderul Pro România a precizat că oferta de acum a PNL nu e una serioasă şi sustenabilă şi că numărul lor de parlamentari e destul de mic.  „PNL să vină cu o echipă sustenabilă, serioasă”, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite