Ponta: Moţiunea de cenzură se va baza pe revendicările sindicaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat astăzi că va iniţia o moţiune de cenzură care se va baza, în special, pe revendicările sindicaliştilor.

"Suntem de acord să susţinem, din punct de vedere politic şi parlamentar, revendicările sindicatelor pe care le considerăm îndreptăţite şi corecte. În momentul în care Guvernul va veni cu proiectul de lege care include aceste măsuri, vom depune o moţiune de cenzură, având exact revendicările sindicatelor, alături de celelalte puncte specifice nouă ca partid social-democrat. Conţinutul principal al moţiunii de cenzură va fi pe ceea ce sindicatele au revendicat în discuţiile cu Guvernul", a declarat Ponta la finalul discuţiilor cu sindicaliştii.

Totodată, liderul social-democrat a precizat că PSD va coordona calendarul parlamentar cu cel al protestelor sindicale şi al acţiunilor de stradă pentru o acţiune comună care să "arate preşedintelui Traian Băsescu că nu are sprijin nici politic, nici social, pentru măsurile propuse".

"Sunt măsurile Traian Băsescu. Nu sunt măsurile FMI, nu sunt măsurile CES, nu sunt măsuri economice, nu sunt măsurile unor analişti cu capul pe umeri, sunt măsurile Traian Băsescu", a adăugat Ponta.

Reprezentanţii sindicatelor s-au întâlnit astăzi cu liderii PSD, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta despre elaborarea unui pachet de măsuri economice alternative faţă de cele anunţate de Guvernul Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite