Ponta îngroapă PSD: a mai transferat doi deputaţi la Pro România. Moţiunea are şanse mari să treacă

Ponta îngroapă PSD: a mai transferat doi deputaţi la Pro România. Moţiunea are şanse mari să treacă

Victor Ponta dă o nnouă lovitură PSD-ului. FOTO Eduard Enea

Partidul Pro România a convins încă doi deputaţi social-democraţi să treacă în formaţiunea condusă de Victor Ponta. În condiţiile de faţă, şansele Opoziţiei de a trece moţiunea de cenzură sunt tot mai mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emanuel Havrici, deputat de Suceava, şi Mihăiţă Găină, deputat de lalomiţa, pleacă din PSD şi trec la Pro România, potrivit unor surse politice. Grupul parlamentar Pro Europa de la Camera Deputaţilor va avea 41 de aleşi, după noile „transferuri”.

Potrivit unor surse politice, Pro România e aproape de a-l convinge să plece din PSD şi pe deputatul Cornel Itu, ales de Cluj. 

De asemenea, Opoziţiei îi cresc şansele să treacă moţiunea de cenzură, după ce a reuşit să lase PSD fără încă doi parlamentari, în condiţiile în care fiecare vot contează. 

Moţiunea de cenzură care urmează să fie depusă de partidele de Opoziţie a fost semnată de 237 de deputaţi şi senatori, cu patru mai mulţi faţă de numărul necesar pentru a avea majoritatea la votul decisiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările