Ponta, lovitură pentru Dragnea: O punem pe Ecaterina Andronescu candidat al Pro România la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta susţine că Ecaterina Andronescu ar putea fi candidatul Pro România la alegerile prezidenţiale din 2019. Deşi a fost izolată în PSD, după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, Ecaterina Andronescu se bucură în continuare de foarte multă popularitate printre social-democraţi, deci i-ar strica planurile lui Dragnea care se pregăteşte să-l susţină pe Tăriceanu pentru Cotroceni.

”Poate doamna Andronescu, poate domnul Teodorovici. O punem pe doamna Andronescu candidat la prezidenţiale şi îmi pare rău pentru domnul Tăriceanu, dar 80% dintre votanţii PSD o vor vota pe doamna Andronescu şi Pro România, că nu mută Dragnea voturile votanţilor PSD”, a declarat Victor Ponta, în emisiunea ”România 9”, de la TVR.

Senatorul  Ecaterina Andronescu, membru marcant al PSD, a declarat, la Adevărul Live, că se aşteaptă să fie exclusă din partid după ce i-a cerut cerut demisia lui Liviu Dragnea. Ecaterina Andronescu susţine că Guvernul Dăncilă este cel mai slab Executiv din istoria PSD. Cât despre modificarea Codurilor penale în favoarea lui Liviu Dragnea, Andronescu spune că nu poate fi schimbată o lege pentru un singur om.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite