Ponta: „La mulţi ani şi celor cu numele de «Crin», chiar dacă nu înţeleg uşurinţa trecerii de la alb la negru. Aşa o fi soiul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a transmis, duminică, pe Facebook,  un mesaj tuturor celor care îşi serbează onomastica, inclusiv fostului său partener de alianţă, Crin Antonescu.

„Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de «prieteni»), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alaturi de «»florile  din poză!“, a scris Victor Ponta, în descrierea unei fotografii care le înfăţişează pe soţia şi pe fiica sa.

Totodată, el i-a transmis urările sale şi liderului PNL Crin Antonescu, pe care l-a şi ironizat, însă, în postarea sa.

„Şi celor cu numele de «Crin» le urez sincer toate cele bune ! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor “, a mai scris premierul pe Facebook.

Citeşte şi:

Antonescu: Niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fără, nu se va întoarce vreodată în genunchi la PSD

Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că PNL nu va reface alianţa cu PSD indiferent dacă el va rămâne sau nu la conducerea partidului. Preşedintele a precizat că PNL nu a ieşit de la guvernare ca urmare a deciziei sale, ci din motive care nu s-au schimbat.

Crin Antonescu vrea voturile Partidului Mişcarea Populară penru a iniţia moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat într-un interviu acordat Hotnews.ro că va accepta sprijinul Partidului Mişcarea Populară (PMP) ca să se obţină numărul de voturi necesare pentru moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite