Ponta: L-aş ruga pe Vali să se oprească din situaţia penibilă. Zgonea: Cum poate fi numită abandonarea partidului la greu de către preşedintele său?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta şi-ar dori să ocupe scaunul de şef al Camerei Deputaţior ocupat de Zgonea. Decizia o are Dragnea FOTO Mediafax
Ponta şi-ar dori să ocupe scaunul de şef al Camerei Deputaţior ocupat de Zgonea. Decizia o are Dragnea FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta i-a cerut lui Valeriu Zgonea să nu mai recurgă la tot felul de tertipuri pentru a rămâne în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, arătând că a pus partidul într-o situaţie dificilă înainte de alegeri. În replică, Valeriu Zgonea i-a amintit lui Ponta că a abandonat partidul, anunţându-şi demisia pe Facebook.

„Eu cred şi l-aş ruga pe Valisă se oprească din situaţia penibilă în care se pune pe el şi ne pune pe toţi. E o funcţie politică, până la urmă nu ne-am născut niciunul cu funcţie. Am fost şi eu preşedinte al partidului. Nu mai sunt preşedinte şi ce trebuia să fac? Să fug cu scaunul de la Palatul Victoria şi să mă judec prin instanţe cu domnul Cioloş? Îmi depăşeşte puterea de înţelegere situaţia asta ridicolă. E păcat de ceea ce se întâmplă pentru că totuşi avem nişte mulţi ani petrecuţi împreună, bătălii câştigate, pierdute... Şi divorţul poţi să-l faci în mod civilizat, nu trebuie să fugi cu scaunul”, a spus Victor Ponta.

Ponta spune că Zgonea nu şi-a ales momentul potrivit pentru a-lc ritica pe Liviu Dragnea. „E un gest simbolic important pe care cred că orice partid l-ar face în locul PSD-ului şi anume domnul Zgonea ne-a dat o lovitură, nouă celor de la PSD, înainte să înceapă bătălia pentru locale, adică în momentul cel mai rău posibil. Dacă acum, după alegeri, venea Vali şi spunea nu-s de acord cu Dragnea era altceva, dar când primeşti lovitura înainte de alegeri e cu atât mai dureroasă şi atunci e normal să existe şi o sancţiune, altfel îi încurajăm şi pe alţii“, a mai spus fostul premier.

În replică, Zgonea i-a amintit lui Ponta că şi-a dat demisia pe Facebook, abandon\nd, astfel, partidul. „Dacă a spune lucrurilor pe nume înseamnă trădare, cum poate fi numită abandonarea partidului la greu de către preşedintele său printr-o demisie pe retelele sociale?! PSD nu trebuie condus prin frică, aşa cum unii dintre liderii săi încearcă să mă dea pe mine drept exemplu pentru alţi posibili "deviaţionişti" pe modelul: dac[ faci ca Zgonea, ca Zgonea vei păţi!“, a spus Zgonea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite