Ponta, ironii la adresa lui Dragnea, pe tema „Micului dejun cu rugăciune“: E ca şi cum m-aş duce la finala Champions League şi aş zice că m-a invitat Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, pe vremea când colobara cu Liviu Dragnea. FOTO Mediafax
Victor Ponta, pe vremea când colobara cu Liviu Dragnea. FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat pe Liviu Dragnea pentru modul cum PSD a prezentat invitarea liderului social-democrat la un eveniment organizat de Congres la Washington şi la care a susţinut un discurs şi preşedintele SUA, Donald Trump.

„Dragnea zice aşa: Eu sunt prieten cu Netanyahu, Netanyahu e prieten cu Trump, deci se aşteaptă să-i spună şi de prietenul Liviu. Dragnea aşa vede lucrurile. Cum să spui în presă că te-a invitat Trump la «Micul dejun cu rugăciune»? E ca şi cum m-aş duce la finala Champions League şi aş zice că m-a invitat Messi“, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru „Adevărul“. 

Fostul premier, prezent anul acesta la evenimentul de la Washington, a explicat faptul că acolo au fost invitaţi în jur de 3.500 - 4.000 de persoane. 

Pe lângă Victor Ponta, dintre politicienii români care au mers anul acesta la evenimentul organzat de Congresul american şi la care participă şi Donald Trump, au fost şi deputatul Ben Oni Ardelean şi Beniamin Leş.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite