Ponta: Iohannis ar trebui să-l pună pe Arafat prim-ministru, pe fondul pericolului coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta spune că în România ar putea avea loc „un dezastru"  FOTO Adevărul / Eduard Enea
Ponta spune că în România ar putea avea loc „un dezastru"  FOTO Adevărul / Eduard Enea

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat, în contextul epidemiei violente de coronavirus în Italia, într-o zonă în care se află foarte mulţi români, că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să renunţe la anticipate şi să îl desemneze premier pe Raed Arafat.

„Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în România şi în lume ne pune pe toţi într-o situaţie poate la fel de dificilă ca cea din 1977, de la marele cutremur. Avem o criză pe care trebuie să o gestionăm cu toţii. Eu mi-aş dori ca mâine dimineaţă să votăm un guvern, în niciun caz Guvernul Orban, că nu mai avem timp de circ, de măscărici.

Cred că mâine dimineaţă ar trebui schimbat Orban. Ludovic Orban se comportă ca un măscărici. Aţi văzut declaraţia de astăzi a dânsului în care spunea că suntem pregătiţi pentru coronavirus, dar nu avem nimic.

Este o situaţie de o gravitate fără precedent cu care nu ne-am mai întâlnit", a declarat Victor Ponta duminică seară, la Antena 3. El a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să renunţe la ideea anticipatelor şi să îl desemneze premier al unui guvern de tehnocraţi pe Raed Arafat, întrucât ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, nu are experienţa necesară pentru a gestiona prevenirea răspândirii coronavirusului în ţară.

Totodată, Ponta a reiterat că el şi parlamentarii Pro România nu vor participa luni, în Parlament, la şedinţa privind învestirea guvernului Orban II.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite