Ponta: Am înfiinţat TSD în 2002. Melodia noastră a fost „Exerciţiu“, a lui Valeriu Sterian. Azi se vorbeste de „Piraţi“, cu inculpaţi şi baroni locali

Ponta: Am înfiinţat TSD în 2002. Melodia noastră a fost „Exerciţiu“, a lui Valeriu Sterian. Azi se vorbeste de „Piraţi“, cu inculpaţi şi baroni locali

Victor Ponta, pe vremea când era un tânăr social-democrat admirator de Che Guevara

Victor Ponta critică în termeni duri conducerea PSD, pornind de la faptul că duminică, la Congresul Tineretului Social - Democrat, a fost folosită corloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe", el spunând că a înfiinţat TSD în 2002, "când Dragnea se pregătea să vină de pe PD pe PSD" şi că atunci melodia folosită a fost “Exerciţiu” a lui Valeriu Sterian, iar azi se vorbeste de "Piraţi" cu inculpaţi, baroni locali, mafioţi transpartinici

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am înfiinţat TSD ( Tineretul Social Democrat) în Noiembrie 2002 alături de 100 de tineri care îşi doreau să schimbe şi Partidul şi România. Am fost primul preşedinte al TSD şi mă voi mândri mereu cu cei din echipa de atunci. La “Primăvara Social Democrată” melodia noastră a fost “Exerciţiu” a lui Valeriu Sterian. (pe atunci cred ca Liviu Dragnea se pregatea sa vina de pe PD la PSD )", îşi începe Ponta postarea.

El susţine că acum se vorbeşte despre "Piraţi" cu inculpaţi , secretare şi şoferi agramaţi şi aroganţi, tinerii fiind doar decor pentru "liderii Cartelului".

"Azi se vorbe;te de “Piraţi” cu inculpaţi, baroni locali, mafioţi transpartinici, secretare şi şoferi, agramaţi şi aroganţi şi tineri chemaţi să fie doar decor pentru liderii “Cartelului”! Nu chiar ce ne gândeam atunci", afirmă Victor Ponta.

El remarcă faptul că "măcar preşedintele TSD este singurul şef de organizaţie naţională a PSD care nu e din Teleorman", continuând: "Deocamdată?".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările