Ponta, implicat într-un incident aviatic: „A fost chiar rău!“. Avionul în care se afla a ratat iniţial aterizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avădani, a relatat că avionul cu care premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii.

Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avădani, a relatat că avionul cu care premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii. „Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restrişte, mă gândeam că dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. La debarcare, delegaţia oficială s-a suit în microbuzul de procotol. Mai puţin premierul, care s-a alăturat pasagerilor de rând“, a scris Avădani pe contul său de Facebook.

Avionul s-a întors de la Cluj-Napoca, unde Ponta şi Tăriceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul având, sâmbătă, şi o acţiune la Zalău, şi a aterizat cu dificultate la Bucureşti, conform acestei relatări. Problemele au fost confirmate pentru Mediafaxde premierul Victor Ponta.„Da, este totul adevărat“, a spus Ponta, adăugând că zboară atât de mult încât poate să realizeze că într-adevăr „a fost rău“.

Ponta in avion FOTO Facebook
Ponta in avion FOTO Facebook
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite