Ponta: Prin fuziunea cu UNPR, Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta crede că ultimele mutări de pe scena politică a dus la niste situaţii extrem de amuzante, cum ar fi faptul că Traian Băsescu se va muta în sediul UNPR, care se află în aceeaşi curte cu cel al PSD.

„Dansul birourilor politice în Bucureşti:
 
 1. Prin fuziunea cu UNPR, Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleef a sediului PSD-
 2. Marea şefa a Marelui PNL , fiică spirituală a Brătienilor-tovarăşa Alină Gorghiu Dej stă în sediul PD din Modrogan-în fostul birou al lui Traian Băsescu
 3. La ALDE ( sediul USL) în fostul birou al lui Crin Antonescu stă acum Călin Popescu
 4. La PSD Liviu Dragnea stă în fostul birou al lui Mircea Geoană ( în fostul birou al lui Adrian Năstase şi al meu este acum sală de primiri)
 5. Premierul Ciolos stă în fostul birou al lui Emil Boc
 6. Achim Irimescu stă la Ministerul Agriculturii în fostul birou al lui Ciolos
 7. Petre Tobă stă la Ministerul de Interne în biroul lui Gabriel Oprea ( fost al Elenei Ceauşescu)
 8. Dl Klaus Iohannis stă în biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu ( nu în cel care a stat Băsescu)
 9. La Senat în biroul ocupat înainte de Mircea Geoană, Vasile Blaga şi Crin Antonescu se află acum Călin Popescu Tăriceanu
 10. La Cameră Deputaţilor fostul birou al lui Valeriu Zgonea a rămas vacant-va fi transformat de conducerea PSD în monument al cailor întortocheate şi de neînţeles ale politicii româneşti“, a comentat Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PMP Traian Băsescu a anunţat, într-o declaraţie de presă, fuziunea dintre PMP şi UNPR, care presupune dispariţia celui din urmă. Noul partid se va numi PMP şi va fi condus de Traian Băsescu.

„Astăzi am finalizat un proces de negociere care a început acum două săptămâni. Un proces de fuziune între PMP şi UNPR. Partidul se va numi Partidul Mişcarea Populară. Însemnul electoral va fi cel al PMP. Va fi o distribuţie echilibrată a Puterii în teritoriu. Acolo unde PMP este puternic, sunt slăbiciuni la UNPR. PMP are doi prim-vicepreşedinţi. Noul partid va avea patru prim-vicepreşedinţi, pe care UNPR îi va alege până miercuri.  Nu va fi fuziune cu doi preşedinţi. Vom avea doi preşedinţi executivi. Gabriel Oprea nu mai este membru al partidului. Oprea rămâne cu onoarea. Gabriel Oprea nu este, Şerban Mihăilescu a demisionat. Nu văd nicio problemă“, a spus Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite