Ponta: „Am fost căutat de mai mulţi pesedişti care mi-au cerut să mă întorc“. Negociază cu PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat pentru G4Media că a fost căutat de mai mulţi membri PSD care i-au cerut să se întoarcă în partid, însă i-a refuzat. Fostul premier a negat apoi faptul că negociază cu PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„În nici un caz, sută la sută. Mi-au cerut deja, au fost mulţi pesedişti care m-au cătuat ieri şi mi-au cerut să mă întorc. Răspunsul meu a fost categoric şi fără nici o rezervă NU”, a declarat Ponta pentru G4Media.ro.

Fostul premier a mai afirmat că nu negociază cu social-democraţii pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că nu va vota un nou preşedinte dat de PSD sau de PNL.

„Noi cei de la Pro România am primit şi noi un mesaj clar duminică de la alegători şi nu dorim să-l încălcăm. Nici nu ne întoarcem în PSD, nici nu votăm candidatul PSD la Camera Deputaţilor sau alte proiecte ale lor, dar nici nu vom vota un candidat PNL la Camera Deputaţilor. Noi mergem pe drumul nostru şi nu ne abatem de la el”, a mai adăugat Ponta.

Te-ar putea interesa şi:

  

Gabriela Firea îl vrea pe Ponta înapoi în PSD: „Să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România“

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

  

Cum s-a colorat harta politică după votul de duminică: Capitala e cu USR, Vestul e cu PNL. Moldova şi Oltenia au rămas fidele PSD

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite