Ponta, făcut „agent de influenţă al Moscovei“ de Alina Gorghiu. Reacţia fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIctor Ponta şi Alina Gorghiu. Colaj Adevărul
VIctor Ponta şi Alina Gorghiu. Colaj Adevărul

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, după şedinţa de BPN, că prin declaraţiile făcute în ultima perioadă despre bugetul alocat de România pentru apărare, Victor Ponta arată că ar fi „agent de influenţă al Moscovei“.

„Pe mine mă îngrijorează declaraţiile pe care le-am auzit din partea PSD-ului zilele trecute, declaraţii care se referă la pactul pe apărare şi la asigurarea celor 2% din PIB pe securitatea naţională. Sunt declaraţii care îmi arată că PSD nu a înţeles  absolut nimic din ceea ce se întâmplă în regiune, din ceea ce ar trebui să se întâmple cu România ca pion de bază, ca factor de stabilitate în regiune. Faptul că domniile lor pun problema în sensul în care putem asigura măriri de salarii dacă nu mai asigurăm cei 2% din PIB pentru apărare mi se pare un act de iresponsabilitate. Mi se pare că cine a făcut declaraţia joacă rolul de agent de influenţă pentru Moscova şi nimic altceva”, a declarat Alina Gorghiu. 

Întrebată dacă se referă la Victor Ponta, liderul PNL a precizat: „O să constataţi că este cea mai periculoasă declaraţie care a trecut neobservată. Da, domnul Ponta a dat această declaraţia însă nimeni din PSD nu l-a contrazis. Vă amintesc că în 2015 când s-a semnat acest pact premier şi preşedintele PSD era acelaşi domn Ponta care a semnat alături de ceilalţi lideri de partide politice acel pact, la iniţiativa preşedintelui Iohannis“

Cum răspunde Ponta

Fostul premier a postat pe FFacebook în care precizează că oamenii care fac asemenea declaraţii au „creierul complet spălat“.  „Eu nu mai am niciun chef să tot raspund la acuzaţiile idioate ca sunt "ProRusia" sau ca îmi beau cafeaua în fiecare dimineaţă cu Putin. Cei care încă mai cred aceaste manipulari ori au creierul complet spalat de Propaganda ori pur si simplu îşi cauta justificări pentru propriile frustrări/ eu sunt doar "ProRomânia" şi am cautat în toate funcţiile publice în care am fost să urmăresc binele şi interesul României şi al poporului român“, a scris Ponta pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite