Ponta, despre suspendarea lui Iohannis: Să arunci ţara în haos pentru supărarea şi problemele lui Dragnea reprezintă o eroare pe care PSD o va plăti scump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că PSD va face o eroare dacă îl va suspenda pe Klaus Iohannis, partidul urmând să plătească „chiar mai scump decât pe cea din 2007“. Pe de altă parte, Ponta consideră că moţiunea de cenzură pare „nepregătită“ şi „neserioasă“.

Fostul premier Victor Ponta a făcut o analiză a evenimentelor din următoarea săptămână, printre acestea votul în Parlament pentru viitorul şef al SIE, moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă sau începerea procedurii de suspendare a lui Klaus Iohannis. 

„Dacă Dragnea va fi condamnat a doua oară va încerca să declanşeze suspendarea lui Iohannis. Eu am trăit momentele 2007 şi 2012 şi îi sfătuiesc pe foştii mei colegi din PSD să se gândească bine înainte de a-l urma pe Liviu Dragnea în această aventură politică - să acţionezi pentru niste principii (chiar dacă pierzi) este de înţeles; să arunci ţara în haos pentru supararea şi problemele personale ale lui Liviu Dragnea reprezintă o eroare pe care PSD o va plăti chiar mai scump decât pe cea din 2007“, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Pe de altă parte, fostul premier consideră că moţiunea de cenzură a PNL este „nepregătită“ şi „neserioasă“. „Moţiunea de cenzură a PNL / deşi este un gest uzual pentru activitatea parlamentară, cred că este nepregatită şi neserioasă - din acest motiv fără şanse / sunt convins că ar fi bine ca incompetentul şi obedientul Guvern condus de Viorica Vasilica Dăncila să fie demis cat mai repede - însa în locul său trebuie un guvern cu un Premier şi miniştri competenţi, profesionişti, cunoscători de limbi străine, capabil să facă cinste României în 2019 când vom asigura Presedinţia UE, cu un sprijin larg din PSD, ALDE, ProRomania, dar şi din partidele aflate acum în Opoziţie“, a mai scris liderul Pro România. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite